مزاج for Dummies

داروی بوسپیرون؛ همه چیز درباره بوسپیرون؛ نحوه مصرف و عوارض جانبی

در ادامه انواع مزاج‌ها در طب سنتی را توضیح می‌دهیم. با استفاده از این توضیحات می‌توانید مزاج خود و غذاهای سازگار با آن را بشناسید.

بنابراین مزاج برآیند ۴ خلط صفرا، سودا، دم و بلغم است که باعث شکل گیری بدن شده و رفتارهای خاص یا همان مزاج را هم پدیدار می کند.

افراد با مزاج گرم و تر، خوابی عمیق و البته خانم‌های این دسته قاعدگی‌های دردناکی دارند. افراد دموی باید در روز دو وعده غذا با حجم متوسط یا زیاد مصرف کنید.

این افراد باید از مصرف غذاهای سرخ‌شدنی، محرک‌های غذایی مانند کافئین و گیاهان محرک خودداری کنند. در ادامه به مواد غذایی نامناسب برای صفراوی‌ها اشاره می‌کنیم:

زنان عضو این گروه در دوره قاعدگی، افسرده می‌شوند. تحمل آب و هوای سرد و خشک برای این افراد سخت است. سوداوی مزاج‌ها باید در روز، سه وعده غذا با حجم کم یا متوسط میل کنند.

از این علم برای تشخیص و درمان بیماری‌های روحی و جسمی استفاده می‌شود.

مزاج تر در کنار مزاج گرم و مزاج سرد معنا پیدا می‌کند. یعنی شما تنها مزاج تر ندارید؛ بلکه مزاجی گرم و تر یا سرد و تر دارید.

صفحه‌هایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند بیشتر بدانید مشارکت‌ها

وقتی غذا در بدن هضم می‌شود، با شيره گوارشی موجود در بدن مخلوط شده و به مواد مفیدی برای ما تبديل می‌شود.

برای سلامت بیشتر بدن، افراد باید غذاهایی مصرف کنند که در نقطه مقابل مزاج آن‌ها قرار دارد تا تعادل در طبع آن‌ها ایجاد شود.

پس چایی نبات بخورید که طبع گرم دارد، بی‌پایه است و ابداً بنیه علمی ندارد.[۱۰]

در ادامه در مورد ویژگی‌های اخلاقی، پرهیز مواد غذایی یا رژیم غذایی افراد دموی، توضیحات بیشتری را بیان می‌کنیم.

خواص جادویی گزنه برای لاغری خواص جادویی گزنه برای لاغری، این گیاه خارپشتی که شاید بیشتر به عنوان یک گیاه آزاردهنده شناخته شود، در واقع دارای خواص شگفت‌انگیزی است که

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *